Fotografie


Deze workshop is bedoeld voor beginnende en gevorderde amateurfotografen die de technische en theoretische kennis van het fotograferen willen leren combineren met de passie van het kijken.
Samen met de docent wordt aan het begin van de week voor iedere deelnemer een persoonlijk leerdoel opgesteld dat als een rode draad door de verdere workshop loopt. Dit leerdoel kan voor iedereen anders zijn en je krijgt hierbij individuele begeleiding.

Spelenderwijs leer je meer over de technische kant van digitale fotografie en daarnaast leidt Sjaak Verboom je de wondere wereld van de fotografie binnen. Hij belicht de diverse stromingen en laat veel werk zien van internationaal beroemde fotografen. Met foto’s en video’s.

Ook is er de nodige aandacht voor beeldbewerking. Je leert de onuitputtelijke mogelijkheden van Lightroom en Photoshop kennen.

De workshop is van zondag t/m donderdag. Dagelijks tijdstip waarop de workshop plaats zal vinden is afhankelijk van het weer en lichtval.
Maximaal aantal deelnemers : 10. Deelnemers aan de workshop fotografie verblijven in een Moors appartement op enkele meters van de Middellandse Zee, in Andalusië, Zuid Spanje.
De workshop is inclusief enkele excursies.

 Docent: Cees van Alten

 Cees van Alten is al lange tijd fotograaf.  Veel bezig in de sociale fotografie als fotojournalist en als vastlegger van alledag. Altijd geïnteresseerd in mensen en wat mensen beweegt.
Daarnaast is hij docent bij het Kunstencentrum “Vrijdag” in Groningen waar hij diverse cursussen verzorgt: Zowel de basiscursus fotografie als vervolgcursussen portret en fotobewerking en betrokken bij “crossovers” tussen de verschillende disciplines van het centrum.
Zijn passie: verhalen vertellen in foto’s / beelden.

Vragen? Mail of bel gerust!

 

contact: Yvon vd Weide    mail: info@jump4art.com    +31 623735241