De reis


Op reis naar een beschermd natuurgebied aan zee, Cabo de Gata in Zuid-Spanje, waar je kunt ervaren hoe je middels mindfulness, heartfulness en meditatie meer in je kracht en voller in het leven kunt staan. In een volledig verzorgde week leren mindfulness trainer & coach Sabine van der Post en Yoga docent Lucy Lovejoy je om te groeien in bewustwording en focus en hoe je keuzes kunt maken en je levensvreugde vergroot. Kunstenaar Yvon van der Weide begeleidt je met veel plezier op haar kenmerkende authentieke manier bij het bewust beeldhouwen en Mick van Manen zorgt voor je smaakpapillen en een heerlijke gevulde maag!

Op deze schitterende plek direct aan de Middellandse zee is er naast het inhoudelijke deel van de mindfulnessreis volop tijd om te genieten van de natuur, kleine baaitjes, rust en stilte. En een heerlijke massage, een dip in de zee en lekker niets doen, dagdromen een beetje lummelen, een ontspannen gesprek of een boek.

Enkele reviews:

  • Lekker jezelf zijn bij mensen die je eigenlijk niet kent. Voelt erg vertrouwd. Ook gewoon lekker alleen kunnen zijn als je daar behoefte aan hebt. Het ervaren van Mindfulness en voelen dat het werkt en tools meekrijgen om verder te ontwikkelen. De locatie. Eten. Activiteiten zijn top! Ik ga uitgerust en vrolijk terug met de wetenschap dat het goed is en goed komt.

    Wesley Bousfield
  • “Ik heb deze week als zeer louterend ervaren. Weer beter leren voelen om daardoor meer in mijn kracht te kunnen staan. Innerlijke rust en stilte ervaren. Een aanrader voor iedereen die veel in zijn hoofd zit. Bovendien een paradijselijke plek, zon, warmte, liefdevolle begeleiding en… super lekker eten!!”

    Aimee de Heij
  • De be-retreat is echt een cadeau voor jezelf. Voor mij was het precies wat ik op dit moment nodig had. Ik ben tot rust gekomen en ik heb veel over mijzelf geleerd. Beter gezegd: ik heb mijzelf weer gevonden en ga als een gelukkig en rijker mens weer naar huis. Dank!

    Marieke N.