Programma


Mindfulness ervaring.
Of je nu nieuwsgierig bent wat mindfulness voor je kan betekenen of dat je je mindfulness praktijk wil opfrissen en verdiepen, onze mindfulness reizen zijn geschikt voor iedereen. Ervaring is niet vereist. Je leert bewuster in het hier en nu aanwezig te zijn door de mindfulness groepssessies, yoga en beeldhouwen, het lekkere eten en niet te vergeten de ruige natuur en een flinke dosis rust.

Mindfulness
Wilco is gecertificeerd mindfulness trainer, hij geeft mindfulness training volgens internationale richtlijnen (MBSR mindfulness based stress reduction), Gecertificeerd trainer VMBN (Vereniging Minfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen). Wilco is werkzaam als professioneel geestelijk verzorger bij Defensie. Hij heeft deelgenomen aan buitenlandse missies in Bosnië, Irak en Afghanistan. De jarenlange ervaring van onder druk presteren en balans zoeken in life-events, die hij tijdens deze missies heeft opgedaan, zet hij nu o.a. in bij de Mindfulness MBSR trainingen van Mindfulness Centrum Heuvelrug.

Yin Yoga: Meike is yin yoga docent en heeft tevens een eigen yin yoga studio in Driebergen. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring als massagetherapeut.

Creativiteit.
In het creatieve proces, het beeldhouwen zul je ervaren hoe het is om helemaal aanwezig te zijn in het moment. Yvon begeleidt je in het beeldhouwen, met een flinke dosis humor en haar natuurlijke mindful en enthousiaste manier van zijn.

Groepsreis
Dit is naast een groepsreis vooral jouw reis. Je bent vrij om te kiezen uit het programma wat bij je past: extra rust, een extra gesprek of een keer een hapje eten in je eentje in alle rust; voel je thuis om te luisteren en te handelen naar je eigen wensen.

Mindfulnessreis programma

Zaterdagavond aankomst
tapasbuffet

Ochtendprogramma
08.00 uur Thee & fruit.
08.30 uur Yin Yoga
09.30 uur Ontbijtbuffet.
10.30 uur Mindfulness teachings & meditaties ( 1.5 tot 2 uur)
13.00 uur Lunchbuffet.

Middag programma – siesta +
Zondag & Maandag
Massage.
Begeleide wandeling in de omgeving.
Dinsdag
Workshop: beeldhouwen
Woensdag
Stilte wandeling en meditatie & lunch op het strand.
Donderdag
Workshop: beeldhouwen
Vrijdag
Vrije dag & Expositie & BBQ met bubbels.

Avond programma
20.00 uur – diner

Zaterdag vertrekdag
Ontbijtbuffet & na de lunch vertrek.