Relax & Balans Retreat


In deze volledig verzorgde retreat in Cabo de Gata in Zuid-Andalusië, leer je je lichaam beter kennen door middel van yoga, lezingen en ontspannende activiteiten. In deze retreat ligt de nadruk op hormoonbalans rond de overgang, hoe je je lichaam en geest in balans houdt en waarom voeding en ontspanning zo belangrijk zijn in deze periode van je leven waarin de verzorgende vrouw plaats maakt voor de zelfbewuste vrouw.

In de Cabo de Gata, een beschermd natuurgebied in Zuid-Spanje, ligt het vissersdorpje Las Negras waar de tijd lijkt stil te staan. Je overnacht in een klein hotel, exclusief voor onze groep, met zwembad en jacuzzi & je kunt genieten van heerlijke, vers bereide maaltijden.

De dagen beginnen met rustige yoga en ontspanningsoefeningen van Sandra gevolgd door een informele maar grondige lezing over hormonen, gezondheid en voeding door Lisa. Wil je meer persoonlijke informatie over jouw hormoonhuishouding dan kun je dit bespreken in een privé consult met Lisa. In de middagen kun je meedoen met een beeldhouwles en wandelingen door het schitterende gebied met Yvon. Er zijn genoeg rustmomenten en natuurlijk bepaal je zelf of je meedoet met de activiteiten. Daarnaast word je heerlijk verwend met een massage.

Kortom, een Relax Retreat waarbij je veel kennis opdoet, je bijkomt van alle drukte en je een begin kunt maken met het in balans brengen van je hormonen.

Over de begeleiders:

Sandra geeft, naast haar werk bij de politie, al jaren Body Balance, Yoga en Pilates lessen.

Lisa is orthomoleculair voedingsdeskundige met specialisme voedingsintoleranties en hormoonbalans.

Yvon is beeldend kunstenaar en woont in Las Negras.