Wie zijn wij


Wij, Mick & Yvon van Jump4Art, staan voor : humor, persoonlijke aandacht, echtheid, kleinschaligheid, lekker jezelf zijn en bourgondisch genieten!

mick1Mick van Manen

Mick verzorgt de inwendige mens met heerlijke ontbijt- en lunchbuffetten, tapas en veel meer. een beetje lokaal en een beetje van Mick. Ze is een heerlijke nuchtere spil in ons team, die goed voor iedereen zorgt. Dagelijks verse streekproducten en lokale specialiteiten. Ook als je vegetarisch bent of met bijzondere eetwensen kun je bij Mick terecht.

 

Yvon vd Weide

Yvon is beeldhouwer. Ze geeft al jaren les met veel passie en humor.

Samen zijn we Jump4Art en regelen je verblijf, transfer, alle workshops, tickets. We denken graag met je mee, mocht je iets willen overleggen of vragen hebben.

We werken samen met Sabine van der Post, eigenaar van Be Day. Samen met haar verzorgen we een mindfulnessreis, de Be Retreat. Deze week is een combi van yoga, mindfulness, beeldhouwen, wandelen én lekker eten! Hierover vind je meer informatie op deze website.

Ons motto:”Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having a lot of fun”- Mary Lou Cook

Ontmoet ons tijdens de Jump4Art exposities in Nederland

Ieder jaar verzorgen we 2x een Jump4Art expositie van al het werk dat gemaakt is tijdens de creatieve en mindfulness vakanties in Andalusië. Deze exposities vinden plaats in juli en december. Je bent van harte welkom om te genieten van de prachtige foto’s, schilderijen, hoeden, een salsa uitvoering en beelden. Uiteraard aangekleed met een hapje en een drankje.

Ontmoet ons tijdens een beeldhouwweekend in de zomer in NL

Iedere zomer zijn we in NL en verzorgen we samen beeldhouwweekenden op een idyllische locatie vlakbij Amersfoort of Nijmegen. Als je belangstelling hebt, schrijf je snel in, want het loopt snel vol.

Mocht je verder nog vragen hebben of iets willen overleggen, dan horen we dat graag!

Mick & Yvon

info@jump4art.com

+31 623735241